bosy نائب المدير
الدولة : مصر عدد المساهمات : 13492 تقيم المشاركات : 0 تاريخ التسجيل : 19/04/2010 العمر : 35
| موضوع: طريقه عمل السويسرول الخميس يناير 20, 2011 7:16 am | |
|
طريقه عمل السويسرول
المقادير:ـ
100جرام سكر
4صفاربيض
4بياض بيض
100جرام دقيق
فانيليا -م/ص بيكنج بودر مربى للحشو
الطريقة:ـ
نضرب البياض مع رشة ملح
وبعدين نحط نص كمية السكرعليه ونستمر فى الخفق لحد ما يصبح مارينج
نخفق الصفار مع السكر الباقى والفانليا لحد ما يفتح لونه
نحط كمية من المارينج عليهونقلب براحة من فوق لتحت وبعدين نرش شوية دقيق ونقلب براحة من فوق لتحت ثم مارينج ونقلب ثم دقيق ونقلب لحد ما نخلص الدقيق والمارينج بس خلى بالك احنا بدانا بالمارينج وحننهى بيه بردو
ندهن صاج بالزبدة ونفرش ورق زبدة ونصب الخليط ونفرده كويس فى الصاج ويدخل الفرن 180لمدة 10 دقايق واول ما يخرج من الفرن تغطيه بورق زبدة وتسبيه لحد ما يبردوبكده بفضل طرى وتقدرى تلفيه
بنشيل ورق الزبدة بشويش ونقطع الحروف وندهن مربى ونلفها بشويش وهى طبعا على ورق زبدة وهو حيساعدك انك تلفيها كويس
لفيها فى ورق الزبدة ودخليها الثلاجة وبالهنا والشفا
| |
|
حبيبه اهلاوي ماسي
الدولة : مصر عدد المساهمات : 15572 تقيم المشاركات : 2 تاريخ التسجيل : 02/07/2010 العمر : 33 : :
| موضوع: رد: طريقه عمل السويسرول الخميس يناير 20, 2011 7:30 am | |
| | |
|
bosy نائب المدير
الدولة : مصر عدد المساهمات : 13492 تقيم المشاركات : 0 تاريخ التسجيل : 19/04/2010 العمر : 35
| موضوع: رد: طريقه عمل السويسرول الخميس يناير 20, 2011 7:35 am | |
| شكرا على مرورك ياحبيبه
تحياتى
| |
|